Skip to main content

Teammanager Sales in opleiding

Utrecht, Provincie Utrecht - Terület felfedezése Értékesítés és kereskedelem Teljes munkaidő

Munkakör leírás

WIE JE BENT

Teammanager Woonaccesoires in opleiding fulltime


Wil jij een kijkje nemen in de keuken van IKEA Utrecht? Als Teammanager in opleiding word je binnen 1 jaar klaargestoomd tot Teammanager binnen ons Sales team en zorg je samen met je collega Teammanagers voor een commerciële afdeling en een prettige winkel ervaring voor de klant.

Samen met je team ben je de woonspecialist en speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een inspirerende winkel ervaring waardoor de klant ons vaker komt bezoeken en meer aankopen doen. Voel je de energie al?

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, herken jij jezelf in het volgende:

-Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken.
-Je laat je niet uit het veld slaan en kan jezelf goed redden in een grote organisatie.
-Je hebt commercieel inzicht en streeft er continu naar om met je team omzet en marge doelen te halen door bestaande oplossingen te verbeteren en in te spelen op de behoefte van de markt.
-Je hebt ervaring binnen een hectische en dynamische omgeving en je kan goed prioriteiten stellen voor jezelf en je team
-Je hebt ervaring in het aansturen van collega's.
-Je bent ambitieus en staat open om jezelf te blijven ontwikkelen en binnen 5 jaar deel uit te maken van ons Management team als bijvoorbeeld Sales Manager, op ons hoofdkantoor te werken of internationaal een functie te bekleden.
-Je bent flexibel ingesteld. Je werktijden variëren tussen 7 uur in de ochtend en 22 uur in de avond, ook in de weekenden.
-Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en HBO werk- en denkniveau

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

In de rol van Team Manager Sales in opleiding kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt. Je geeft leiding aan een team en ben en houdt er van om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Hoe je dag eruit kan zien: Samen met je collega’s van de afdelingen start je de dag tijden de roll call om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat het omzet doel is van die dag. Je deelt wat er voor opening nog moet gebeuren in de winkel om een zo goed mogelijke winkel ervaring te bieden aan de klant. Je loopt een ronde over je afdelingen en beoordeeld of je meest commerciële artikelen goed gepresenteerd staan, is de afdeling netjes en opgeruimd en zijn alle artikelen goed beprijst. Vervolgens daag je je team uit om de al behaalde resultaten te verbeteren en geeft ze hierbij tips om meer artikelen bij te verkopen aan de klant in hun verkoopgesprekken. Het is druk in de winkel dus je ben met je team op de afdelingen en spreekt actief klanten aan of je ze kan helpen en ondertussen ben je met een teamlid de showmodellen van de foto lijsten aan het aanpassen omdat er uit de meeste gestelde vragen van klanten analyse kwam dat de klant zich niet goed kon oriënteren. Na de lunch bereid je een presentatie voor over de behaalde resultaten van een verbouwing 4 weken geleden, dit presenteer je later die dag aan het Management team. Vervolgens keur je de gewerkte tijden van je team goed en controleer je het rooster van je team, er is slecht weer op komst dus je verwacht een druk weekend en belt een teamlid om te vragen of zij extra kan werken. Eind van de middag staat er nog een kennismakingsgesprek gepland met een sollicitant, die door de telefoon erg enthousiast klonk! Leuk om je dag af te sluiten met een nieuwe collega die je team zal komen versterken.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze functie bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:


Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een goed startsalaris aangevuld met o.a. avond- en weekendtoeslagen, vakantietoeslag, een dertiende maand, personeelskorting en een eventuele jaarlijkse bonus.

Je hebt zelf de leiding over je ontwikkeling wij zullen je de handvatten geven om binnen een jaar klaar te zijn om een functie als sales teammanager te bekleden.

Interne opleidingen op maat gemaakt afhankelijke van jou ontwikkel doelen.

Een mentor die je helpt met het leren kennen van IKEA en je de goede richting in helpt en een coacht die je helpt om door te kunnen groeien door je uit te dagen

Een fijne werkomgeving waarin mensen en ontwikkeling centraal staan en we elkaar uitdagen bestaande oplossingen/routines te verbeteren om met als doel de beste te zijn.Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze functie? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 4 vragen:
- Welke leiderschapskwaliteiten dicht jij jezelf toe?
- Welke IKEA waarden passen het best bij jou en waarom?
- Op welke manier heb jij in het verleden commerciële successen behaald?
- Op welk gebied zou je jezelf verder willen ontwikkelen?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!