Skip to main content

Teamleider Zakelijke Markt

Groningen, Provincie Groningen - Terület felfedezése Értékesítés és kereskedelem Teljes munkaidő

Munkakör leírás

WIE JE BENT

Wij zijn op zoek naar een gedreven teamleader die binnen de Sales afdeling een nieuw Business to business team kan opzetten. Gaat jouw hart sneller kloppen van sales, zit coaching in jouw bloed en krijg jij energie van het halen van resultaten en heb jij affiniteit en ervaring met de zakelijke markt? Lees dan snel verder en solliciteer!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:

‘Eén team, één taak’, oftewel groeien doe je samen. Binnen het CSC zet jij met jouw netwerkkwaliteiten een dedicated B2B team op. Samen met je team creëer je een omgeving waar kansen worden gezien en benut, en maken jullie samen een succes van deze nieuwe B2B afdeling. Daarnaast is klantcontact in een commerciële omgeving bekend terrein voor je. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent flexibel inzetbaar: het CSC is 7 dagen per week geopend.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Binnen de afdeling Sales van het CSC zijn we klaar voor een volgende stap; een dedicated business to business team die, in samenwerking met de verschillende IKEA winkels, zakelijke klanten ondersteunt in het aankoopproces bij IKEA. Je zoekt de nieuwe markt verder uit en ontwikkelt ondertussen je eigen team.

Als teamleider Sales en B2B ben jij dagelijks bezig met het ontwikkelen van jouw team en het verbeteren van de klanttevredenheid van jouw zakelijke klanten. Hoe je dag eruit kan zien: je begint je dag met het analyseren van de performance van jouw team van de dag ervoor. Vanuit deze analyse bepaal je de acties voor deze week. Na een coaching met je medewerker sluit je aan bij een landelijke B2B afspraak waarin je samen met collega teamleaders uit het land kijkt hoe je het aankoopproces van de zakelijke klant kan verbeteren. Na de lunch doe je een aantal kwaliteitsmetingen van jouw team en voorzie je jouw medewerkers van feedback. Je eindigt de dag met het uitwerken van de acties uit het afdelingsplan.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Je bent het vaste aanspreekpunt die bedrijven helpt met een nieuw restaurant, een kantoor voor een start-up of een stijlvolle winkel of wat de klantwensen ook maar zijn.

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Voor IKEA Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je bij ons in deze rol aan de slag gaat kan je het volgende verwachten:
• Een fulltime contract van 36-40 uur, met een salaris tussen de € 2600 en € 2800 bruto (afhankelijk van je ervaring) op basis van een 40-urige werkweek.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand en personeelskorting.
• We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en inbreng: iedere mening telt.
• Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden: Als jij groeit, groeit IKEA ook.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf als teamleider bij het CSC? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in je motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
• Wat spreekt je aan in deze vacature en kan je dit toelichten?
• Waarom verwacht je dat IKEA en jij een goede match zijn?
• Beschrijf jouw manier van het coachen van een team.

Wat verder belangrijk is
• Een gedragsassessment en een cognitieve test zijn onderdeel van de selectieprocedure.
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!