Skip to main content

Teamleider Customer Resolutions (36-40 uur)

Groningen, Provincie Groningen - Terület felfedezése Vevőkapcsolatok Teljes munkaidő

Munkakör leírás

WHO YOU ARE

Is jouw doel om mensen iedere dag een beetje beter maken? Beweeg jij mensen om de doelstelling van IKEA te bereiken en ben jij een echte aanpakker? Wie weet ben jij dan onze nieuwe teamleider op onze afdeling Customer Resolutions!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
• Je hebt ervaring met coachen en leidinggeven aan een team van medewerkers;
• Je hebt ervaring met werken in een callcenter omgeving;
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent flexibel inzetbaar: het CSC is 7 dagen per week geopend;
• ‘Eén team, één taak’, oftewel groeien doe je samen. Door het inzetten van je coaching vaardigheden, blijf je de kwaliteit binnen het CSC dagelijks verbeteren;
• Je kan snel schakelen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

WHAT YOU'LL BE DOING DAY TO DAY

Als teamleider ben jij de kracht achter het customer support team en zet jij de medewerker en de klant centraal. “Wij zijn waar de klant ons nodig heeft.” Samen met IKEA wil jij de klantervaring iedere dag verbeteren.

Het leven van een teamleider bij IKEA ziet er geen dag hetzelfde uit, maar één ding weet je wel: je gaat bezig met je medewerkers! Onze afdelingen Services en Customer Resolutions zijn net samengevoegd tot één afdeling; de afdeling Customer Resolutions. Op deze afdeling komen garantievragen, klachten en vragen over bestellingen binnen. Vanuit jouw rol als teamleider heb je daarom ook contact met onze transport- en montagepartners.

Bij IKEA vinden wij het belangrijk dat jij als teamleider jouw team zo goed mogelijk in hun kracht zet. Daarom voer je verschillende coaching gesprekken met je medewerkers, waarin je bijvoorbeeld kijkt naar hun cijfers en de doelen die we op de afdeling hebben, maar ook bespreekt welke ontwikkelmogelijkheden er bij IKEA zijn, in de huidige functie of een andere functie. Daarnaast heb je maandelijks overleg met People & Culture waarin je je team bespreekt en kijkt naar waar de potentie zit. Ook neem je de regie in verzuimcases, uiteraard word je daarin bijgestaan door People & Culture en het Sociaal Medisch Team.

OUR TEAM WITHIN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. We zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

Is er in een land een IKEA dan is er ook een Customer Support Center (CSC). In Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is verantwoordelijk voor alle klanten die winkelen bij een van onze dertien vestigingen of in onze webwinkel IKEA.nl. Wij helpen klanten via telefoon, e-mail en Social Media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je bij ons in deze rol aan de slag gaat kan je het volgende verwachten:
• Een fulltime contract van 36-40 uur, met een salaris tussen de €2600 en €2800 bruto (afhankelijk van je ervaring) op basis van een 40-urige werkweek.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand en personeelskorting.
• We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en inbreng: iedere mening telt.
• Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden: Als jij groeit, groeit IKEA ook.

Solliciteren
Ben je enthousiast en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je CV en je motivatiebrief. Onderdeel van de sollicitatie is het maken van een gedragsassessment en een cognitieve test. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Wat verder belangrijk is
• Een gedragsvoorspellende vragenlijst kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!