Skip to main content

Customer Support Specialist CR (28-36 uur)

Groningen, Provincie Groningen - Terület felfedezése Vevőkapcsolatok Részmunkaidő

Munkakör leírás

WIE JE BENT

Ben jij graag bezig met het zoeken naar een balans tussen klant en proces, klanttevredenheid en een efficiënte afhandeling? Durf je keuzes te maken? Én krijg jij energie van het verbeteren van onze service en medewerkers? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Customer Support Specialist CR!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor wooninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
• Je bent daadkrachtig, resultaatgericht, inspirerend, motiverend en in staat om informatie snel op te nemen en over te dragen. Ook ben jij een echte teamplayer.
• Je hebt ervaring in klantcontact. Ervaring met coaching en/of training zou helemaal geweldig zijn!
• Je zit boordevol goede ideeën. Met jouw kritische blik kijk je altijd naar wat beter kan en durf je deze veranderingen ook bespreekbaar te maken en uit te voeren.
• Jij blinkt uit in timemanagement en prioriteiten stellen in je werkzaamheden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Binnen de afdeling Customer Resolutions (CR) houd jij je bezig met ons diverse assortiment, van keukens tot badkamers, en van PAX-kasten tot banken. Als Specialist CR zal je focus liggen op het proces na de aankoop, wanneer de klant de artikelen al heeft aangeschaft. Je behandelt via verschillende kanalen klantvragen, klachten, garantieverzoeken en montagevragen en probeert daarbij een oplossing te vinden waarbij de klant en onze businesspartners tevreden mee zijn. Ook behandel je complexe klantvragen die niet in de eerste lijn opgelost kunnen worden. Verder ben je een coach voor je collega's. Je motiveert en inspireert hen om doelstellingen te behalen en de dagelijkse business te verbeteren. Je denkt daarbij constant mee over verbetering van het proces om te zorgen dat de afdelingsdoelstellingen gehaald kunnen worden. Je zorgt daarbij ook dat de informatie op de kennisbank up-to-date is zodat de collega's de juiste informatie kunnen opzoeken.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Voor IKEA Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, email en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Wij bieden je een contract van 28-36 uur. Verder kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
• Een maandsalaris volgens IPE level 45 van de IKEA cao. Daarnaast ontvang je toeslagen die kunnen oplopen tot 100% en ontvang je leuke extra's als een dertiende maand, (eventuele) bonus en personeelskorting.
• We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je CV en motivatiebrief via de website. Geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
• Waarom ben jij de aangewezen persoon voor de functie als Specialist CR?
• Wat ga jij als specialist doen om de afdeling CR naar een hoger niveau te tillen?
• Beschrijf jouw rol binnen een team.

Wat verder belangrijk is:
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel kan onderdeel van de sollicitatieprocedure.
• Een gedragsvoorspellende vragenlijst kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!