Skip to main content

Teamleider Kassa, IKEA Delft, 36 uur/week

Delft, Netherlands - Terület felfedezése Vevőkapcsolatok Teljes munkaidő

Munkakör leírás

Als teamleider ben je onderdeel van het Klantenservice-management team en ben je zo’n 2 a 3 keer in de week dagverantwoordelijke voor de hele afdeling. Dit betekent dat je op de vloer aanwezig bent en beslissingen neemt in situaties waar de medewerkers er zelf niet uitkomen.  

De kassa afdeling bestaat uit zo’n 70 medewerkers, vier teamleiders en één manager en is onderdeel van de afdeling Klantenservice binnen IKEA Delft.

Wil je weten wat werken als teamleider bij IKEA Delft eigenlijk inhoudt? Bekijk de video waarin onze collega Amanda haar ervaring deelt: Werken bij IKEA Delft als Teamleider - YouTube

Ben je ook benieuwd naar het werk van onze collega's bij de kassa? Bekijk dan de video waarin onze collega Mieke haar ervaring deelt: Werken bij IKEA Delft als Kassamedewerker - YouTube

Het doel van de afdeling is om onze klanten een positieve kassa ervaring te geven door ervoor te zorgen dat het afrekenen efficient, accuraat, vriendelijk en vertrouwelijke verloopt, op een manier die tegelijkertijd effectief is voor de winkel. Je optimaliseert, samen met je team, de relatie met de klant om de tevredenheid te vergroten. Een leuke en positieve winkelervaring is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten terugkomen en opnieuw bij ons willen winkelen.

Over de functie:
Voor deze afdeling, zijn we op zoek naar een teamleider. In deze rol draag je bij aan een snel een efficient check-out process voor onze klanten. Als teamleider leef je de IKEA waarden na en zorg je voor een sterke IKEA cultuur in het team die collega’s inspireert om doelen te bereiken voor de winkel. Je verantwoordelijkheden zijn o.a.

 • het beleid rondom de wachtrij en wachttijden in de gaten houden en hier zonodig actie op ondernemen
 • Zorgdragen voor een veilige kassa omgeving, voor zowel de klant als de medewerker
 • de dagelijkse gang van zaken van jouw team (15 tot 20 medewerkers), zo zorg je voor een juiste bezetting op de afdeling en houd je je bezig met het aannemen en inwerken van nieuwe medewerkers. Je voert functioneringsgesprekken, begeleidt zieke medewerkers en coacht je team daar waar nodig.

Over jou
Je bent een sterke, ervaren en hands-on leider en hebt een passie voor het ontwikkelen en inspireren van je teamleden. Je kunt goed, duidelijk en zelfverzekerd communiceren in zowel het Engels als het Nederlands. Daarnaast:

 • Heb je een passie voor woninginrichting
 • Heb je een commerciële mindset
 • Kun je duidelijke doelen stellen voor anderen en goede feedback geven
 • Vind je het belangrijk om een team te leiden door het goede voorbeeld te geven
 • Kun je zowel je eigen als het werk van andere prioritiseren en organiseren
 • Ben je flexibel in werkuren en vind je het niet erg om avonden en weekenden te werken

Wat kun je van IKEA Delft verwachten? 
Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden: 

 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband.
 • Salaris van minimaal 3012 EUR bruto obv full-time dienstverband
 • Extra toeslagen voor weekend- en avonduren én een 13e maand 
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding 
 • Pensioen regeling 
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren. 

Over IKEA 
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen. 

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien. 

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. 

Geïnteresseerd? 
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 

Als je door de eerste screening heen komt, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Het wervingsproces bestaat uit 2 gesprekken en een assessment. 

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of whatsappen) 

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.