Skip to main content

Skiftledare nattskift, IKEA Industry Älmhult

Älmhult, Kronoberg County - Terület felfedezése Termelés Teljes munkaidő

Munkakör leírás

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.
IKEA Industry Älmhult AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 275 medarbetare där vi årligen tillverkar ca 7,5 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör.

Är du en person som leder verksamheten genom människorna och som drivs av att se medarbetare växa och ta eget ansvar? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? 
Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss!
Som skiftledare jobbar du med att skiftet ska nå sina produktionsmål avseende säkerhet, kvalitet, volym och produktivitet. Du är genuint intresserad av att arbeta med och leda människor. Du uppmuntrar och driver ständiga förbättringar tillsammans med övriga skift. Du ansvarar för arbetsmiljön inom ditt område och tillser att medarbetarna arbetar säkert enligt standard. Du följer upp mål, resultat och genomför korrigerande / förebyggande åtgärder tillsammans med dina team. 
I den här rollen ansvarar du för vårt ständiga nattskift i vår högautomatiserade fabrik. Totalt består nattskiftet av 50 medarbetare och ni är två skiftledare som har ansvaret för skiftet. Du har ca 20 medarbetare som rapporterar direkt till dig. 
Du rapporterar till produktionschefen och ingår i produktionsledningen.

Så vem är du?
För att lyckas i rollen så behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo och du är resultatorienterad. Du är en lagspelare som gillar att leda och utveckla medarbetare. Du ser förändring som en möjlighet till utveckling och du är en god kommunikatör. För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du strävar efter att utvecklas så att vi imorgon är något bättre än vi är idag.

Övriga kvalifikationer:
•    Eftergymnasial utbildning inom produktion / teknik är meriterande.
•    Praktisk erfarenhet från arbete i tillverkningsindustri.
•    Erfarenhet inom ledarskap.
•    Kunskap / erfarenhet från Lean Production.  
•    Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Andreas Petersson, 072 180 19 26.
För facklig information kontakta Ulf Johansson Unionen, 073 048 68 20 eller Leif Johansson Ledarna, 070 385 67 38.

Urval sker löpande och rekryteringen kan komma att stängas när vi hittat rätt kandidat så passa på att skicka in din ansökan redan idag. Sista datum för ansökan är den 6 juli. Välkommen att söka!